.
 

    M E N U

    HOME  
 
Even voorstellen

Ik ben Anja Mommers en getrouwd met Kees. Wij hebben 2 zonen, Jeroen en Rick, 2 katten, Luna en Lizzy en sinds 1,5 jaar zijn we de gelukkige baasjes van een ontdeugende Australian Labradoodle genaamd Riley.

Oorspronkelijk ben ik geboren in Venlo, ben echter al verhuisd toen ik 20 was en heb in Duitsland, Engeland en de Randstad gewoond. Drie jaar geleden zijn we vanuit Berkel en Rodenrijs verhuisd naar Steyl en dat was een mooi moment om eens balans op te maken. Opgeleid als inkoper, heb ik voornamelijk gewerkt in de zakenwereld. Na de verhuizing heb ik besloten mijn hart te volgen en met dieren te gaan werken. Ik ben altijd al een enorme dierenfan geweest, sjouwde vroeger al elke loslopende hond mee naar huis en probeerde zijn baasje weer te vinden.
Het is echt een feest om met honden te werken.
Elke hond is anders zowel qua vacht als qua gedrag, dus geen dag is hetzelfde. En ook de baasjes zijn erg verschillend :-) Aan mij de mooie taak om ervoor te zorgen dat uw hond niet alleen keurig getrimd wordt maar het bovendien naar zijn zin heeft. Laat uw hond zelf ervaren hoe leuk het kan zijn om naar de trimster te gaan en kom eens kennismaken!
 
         
    ANJA  
         
    SALON  
         
    TRIMMEN  
         
    FOTO'S  
         
    CONTACT  
         
    RECENSIES  
         
         
Labradoodles

Hebben een speciaal plekje in mijn hart. Wij hebben er zelf een en het zijn zulke leuke, speelse en ondeugende honden. De meeste mensen vallen natuurlijk voor zijn teddybeer uiterlijk en ik vind het dan ook erg jammer als ik zie hoeveel kaalgeschoren doodles er rondlopen. Met hun vaak ranke poten worden ze er niet knapper op als ze helemaal kort geschoren zijn. Weg teddybeerlook... Er zijn veel verschillende Labradoodle vachten. U krijgt bij mij gratis advies over de beste vachtverzorging van uw hond en indien nodig gratis borstelles. Het is soms even zoeken wat werkt, het hangt er ook vanaf hoeveel tijd u er zelf in wil steken, maar samen krijgen we het voor elkaar dat u weer een leuke teddybeer heeft!


 
         

Opleiding

Zoekend naar de beste opleiding ben ik bij Aeres MBO Barneveld terecht gekomen en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Het is de enige opleiding waar je 4 examenonderdelen moet doen i.p.v. 3 maar het was echt de moeite waard. Een goede opleiding is tenslotte het halve werk…. Bij de opleiding hoort ook een minimum van 640 stage uren.
 
         


Stage


Deze heb ik mogen volgen bij Jetty van der Hulst in Nederweert, in de hondenwereld al 50 jaar bekend vanwege haar bijzondere kwaliteiten als hondentrimster, fokker van poedels en doodles en tot voor kort uitgever van het blad Groomers. Mijn speciale dank gaat uit naar Ted Hickman uit de U.S.A., Monique van Vianen en Monja Remmerswaal, die mijn stage bij Jetty intensief begeleid hebben. Ik heb zoveel van ze geleerd en we hebben enorm plezier gehad. Ook heb ik stage gelopen bij Ilona Beeker van Trimsalon Four Feet in Helden, waar ik letterlijk alle rassen voorbij heb zien komen. Ilona en ook Skrallan Gommans enorm bedankt voor alles!

Verder heb ik al diverse specialisatie cursussen/workshops gedaan o.a.: - Labradoodles - Waterhonden - Poedels - Effileertechnieken - West Highland White Terrier - Engelse Cocker Spaniël, etc. Dit blijf ik ook doen, ik vind het belangrijk kwaliteit te leveren, op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en mezelf te blijven uitdagen.

 
           
           
WEBSITE BEST VIEWED AT 1024 X 768 PIXELS

WEBSITE MADE BY KM/2017

COPYRIGHTS ALL RIGHTS RESERVED ANJA'S TRIMSALON